2681101158 6977456093 Γώγου Μπακόλα 48, Άρτα spurosg7ar@hotmail.com
 
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

ΟΧΗΜΑΤΩΝ
 
     
     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα, όλη την Ήπειρο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
 
     
  ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
Μεταφορική Εταιρία Μετακομίσεις - Μεταφορές Άρτα - Ήπειρος


Με περισσότερα από 22 χρόνια στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων, η μεταφορική εταιρεία μας “ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, είναι καθημερινά κοντά σας φροντίζοντας για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Διαθέτοντας έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Άρτα και σε όλη την Ήπειρο, καθώς και σε όλη την Ελλάδα...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 
 
 
     
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ


H μεταφορική εταιρεία μας στην Άρτα, διαθέτοντας χρόνια πορείας στο χώρο και ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, αναλαμβάνει παντός είδους μεταφορές από και προς την Ήπειρο αλλά και σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα επιθυμείτε, κατόπιν συνεννόησης...

 
     
 
 
     
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ


Ανεξάρτητα από το μέγεθος της μετακόμισής σας, η μεταφορική εταιρεία μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, τα επαγγελματικά σας είδη, ή ακόμη και τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
   
     
 
  Συσκευασία - Αμπαλάζ
 
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά συσκευασίας, αναλαμβάνουμε την σχολαστική συσκευασία και αμπαλάρισμα αντικειμένων, επίπλων, υαλικών και ρούχων για να διασφαλίσουμε την απροβλημάτιστη μεταφορά τους στο νέο σας χώρο.
 
 
  Λύσιμο - Δέσιμο Επίπλων
 
Το λύσιμο των επίπλων σας είναι μια διαδικασία που θα διευκολύνει πολύ την μεταφορά τους και την ευκολία στην μετακόμιση. Η διαδικασία αυτή απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια και εξειδίκευση, και είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την άριστη κατάσταση των επίπλων σας κατά τη μεταφορά ενώ αναλαμβάνουμε και το δέσιμό τους στον νέο σας χώρο.
 
 
  Αποσύνδεση - Σύνδεση Συσκευών
 
Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών όπως κλιματιστικών κ.α. καθώς και την επανασύνδεσή τους στο νέο σας χώρο.
 
 
  Ανυψωτικές Μετακομίσεις
 
Εάν μετακομίζετε σε πολυκατοικία που δεν υπάρχει ασανσέρ και η πρόσβαση στην σκάλα δεν είναι εύκολη, η μεταφορική εταιρεία μας έχει την λύση. Με την χρήση των ανυψωτικών μηχανημάτων η μετακόμιση γίνεται απλή υπόθεση χωρίς ταλαιπωρία και με ασφάλεια.
 
 
 
     
 
 
 
     
  Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Κάντε click εδώ και δείτε διάφορες φωτογραφίες από το στόλο μας καθώς και εν ώρα εργασίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και αν είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.